Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 1. týden roku 2019.


pondělí - 31.12.2018

Polévka
  1. Polévka hovězí s kapustičkami
Hlavní jídlo
  1. Selská vepřová pečeně, houskový knedlík, zelí
  2. Srbské rizoto z vepřového masa, sýr
  3. Těstovinový salát s kuřecím masem

úterý - 1.1.2019

Polévka
  1. Polévka česneková s bramborem
Hlavní jídlo
  1. Bramborové špalíčky s masovou směsí a cibulkou
    kysané zelí

středa - 2.1.2019

Polévka
  1. Polévka kulajda
Hlavní jídlo
  1. Španělská vepřová pečeně, rýže
  2. Smažený sýrový řízek, vařený brambor, tatarská omáčka
  3. Míchaný salát s pečenou tilápií, dresink, pečivo

čtvrtek - 3.1.2019

Polévka
  1. Polévka drůbeží s domácími noky
Hlavní jídlo
  1. Rajská omáčka, hovězí maso, houskový knedlík
  2. Květákový mozeček, brambor
    červená řepa
  3. Fazolový salát se zeleninou, pečivo

pátek - 4.1.2019

Polévka
  1. Polévka bramborová
Hlavní jídlo
  1. Čočka na kyselo s dětským párkem, vídeňská cibulka
  2. Kuřecí prsní plátek, rajčatové těstoviny s bazalkou
  3. Indický salát se sójou, pečivo

sobota - 5.1.2019

Polévka
  1. Polévka drůbková s nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík

neděle - 6.1.2019

Polévka
  1. Polévka žampionová
Hlavní jídlo
  1. Kuře ála bažant, rýže