Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 2. týden roku 2019.


pondělí - 7.1.2019

Polévka
  1. Polévka selská
Hlavní jídlo
  1. Šišky s mákem
    ovoce
  2. Cikánská vepřová pečeně, rýže
    ovoce
  3. Těstovinový salát se sojovým masem na kari

úterý - 8.1.2019

Polévka
  1. Polévka luštěninová
Hlavní jídlo
  1. Krůtí maso na houbách, rýže
  2. Jaternicový prejt, brambor, kysané zelí
  3. Šopský salát, pečivo

středa - 9.1.2019

Polévka
  1. Polévka hovězí s těstovinou
Hlavní jídlo
  1. Rybí filé smažené, bramborová kaše
    salát
  2. Drůbeží játra po myslivecku, rýže
  3. Indický salát se sójou, pečivo

čtvrtek - 10.1.2019

Polévka
  1. Polévka kulajda
Hlavní jídlo
  1. Moravský vrabec, bramborový knedlík, špenát
  2. Hrachové pyré, sázené vejce
    cibulka, okurka
  3. Špenátový salát s červenou řepou
    dresink, pečivo

pátek - 11.1.2019

Polévka
  1. Polévka z hlívy ústřičné na paprice
Hlavní jídlo
  1. Segedinský guláš, houskový knedlík
  2. Halušky míchané se zelím a uzeným masem
  3. Těstovinový salát „Řecko“

sobota - 12.1.2019

Polévka
  1. Polévka rajská s rýží
Hlavní jídlo
  1. Čevapčiči, vařený brambor, obloha

neděle - 13.1.2019

Polévka
  1. Polévka hovězí s písmenky
Hlavní jídlo
  1. Tradiční boloňské špagety