Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 6. týden roku 2019.


pondělí - 4.2.2019

Polévka
  1. Polévka brokolicová
Hlavní jídlo
  1. Krupicová kaše, čoko sypání
    ovoce
  2. Vepřová kýta na kmíně, fazolky na smetaně, brambor
    ovoce
  3. Těstovinový salát s grilovanou zeleninkou

úterý - 5.2.2019

Polévka
  1. Polévka zeleninová
Hlavní jídlo
  1. Zeleninové rizoto, sýr
    salát
  2. Zvěřinový guláš, houskový knedlík
  3. Míchaný salát s kuřecím masem, pečivo
    dresink

středa - 6.2.2019

Polévka
  1. Polévka hovězí s bulgurem
Hlavní jídlo
  1. Drůbeží maso na žampionech, rýže
  2. Sázené vejce s dušenou čočkou na kořenové zelenince
    salát
  3. Kuskusový salát s pečenou tilápií, dresink

čtvrtek - 7.2.2019

Polévka
  1. Polévka z hlívy ústřičné na paprice
Hlavní jídlo
  1. Přírodní kuřecí plátek, zeleninový kuskus
  2. Chlupaté knedlíky, kysané zelí, cibulka na slanině
  3. Zelený salát mix s cizrnou, dresink, pečivo

pátek - 8.2.2019

Polévka
  1. Polévka frankfurtská s bramborem
Hlavní jídlo
  1. Zapečené rybí filé, vařené brambory
    salát
  2. Tradiční boloňské špagety
    sýr
  3. Šopský salát, pečivo

sobota - 9.2.2019

Polévka
  1. Polévka hovězí s domácími nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Svíčková sekaná pečeně, houskový knedlík

neděle - 10.2.2019

Polévka
  1. Polévka selská
Hlavní jídlo
  1. Mexický guláš, hrášková rýže