Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 6. týden roku 2020.


pondělí - 3.2.2020

Polévka
  1. Polévka zeleninová
Hlavní jídlo
  1. Zeleninové rizoto, sýr
    salát
  2. Vepřová kýta na kmíně, fazolky na smetaně, brambor
  3. Míchaný salát s kuřecím masem, pečivo
    dresink

úterý - 4.2.2020

Polévka
  1. Polévka brokolicová
Hlavní jídlo
  1. Krupicová kaše, čoko sypání
    ovoce
  2. Jelení guláš s houskovým knedlíkem
  3. Těstovinový salát s grilovanou zeleninkou

středa - 5.2.2020

Polévka
  1. Polévka se zeleninou a bulgurem
Hlavní jídlo
  1. Krůtí paprikáš s dušenou rýží
  2. Sázené vejce s černou čočkou beluga na zelenince
  3. Kuskusový salát s pečenou tilápií, dresink

čtvrtek - 6.2.2020

Polévka
  1. Polévka frankfurtská s bramborem
Hlavní jídlo
  1. Stehenní kuřecí plátek se zeleninovým kuskusem
  2. Slaninové knedlíky s kysaným zelím a cibulkou
  3. Zelený salát mix s cizrnou, dresink, pečivo

pátek - 7.2.2020

Polévka
  1. Polévka poctivý zeleninový vývar
Hlavní jídlo
  1. Zapečené rybí filé, vařené brambory
    salát
  2. Tradiční boloňské špagety
  3. Šopský salát, pečivo

sobota - 8.2.2020

Polévka
  1. Polévka hovězí s vlasovými nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Svíčková sekaná pečeně, houskový knedlík

neděle - 9.2.2020

Polévka
  1. Polévka selská
Hlavní jídlo
  1. Mexický guláš, hrášková rýže