Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 7. týden roku 2020.


pondělí - 10.2.2020

Polévka
  1. Polévka žampionová
Hlavní jídlo
  1. Vepřová směs čínská s dušenou rýží
    ovoce
  2. Domácí buchty plněné
    ovoce
  3. Chef salát, pečivo
    dresink

úterý - 11.2.2020

Polévka
  1. Polévka jáhlová se zeleninou
Hlavní jídlo
  1. Kuřecí plátek s červenými fazolemi v tomatové omáčce
  2. Burgundská hovězí pečeně s houskovým knedlíkem
  3. Směs listových salátů se zeleninou
    dresink, pečivo

středa - 12.2.2020

Polévka
  1. Polévka hrachová s žemlí
Hlavní jídlo
  1. Kuře ála bažant, rýže
  2. Vaječná omeleta se šunkou a zeleninou, brambor
    salát
  3. Těstovinový salát s tuňákem

čtvrtek - 13.2.2020

Polévka
  1. Polévka drůbeží s domácími nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Holandský řízek, bramborová kaše
    kompot
  2. Pečená tilápie, bylinkové těstoviny linguine
    rajče
  3. Listové saláty s rajčaty, mozzarellou a bazalkou, dresink, pečivo

pátek - 14.2.2020

Polévka
  1. Polévka gulášová
Hlavní jídlo
  1. Zelné flíčky zapečené
    salát
  2. Krůtí výpečky, bramborový knedlík, kysané zelí
  3. Fazolový salát se zeleninou, pečivo

sobota - 15.2.2020

Polévka
  1. Polévka zelná s klobásou
Hlavní jídlo
  1. Zabíjačkové jelítko, brambor, kysané zelí

neděle - 16.2.2020

Polévka
  1. Polévka smetanová česneková
Hlavní jídlo
  1. Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík