Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 8. týden roku 2019.


pondělí - 18.2.2019

Polévka
  1. Polévka špenátová
Hlavní jídlo
  1. Cikánská vepřová pečeně, rýže
    ovoce
  2. Povidlové taštičky se strouhaným perníkem, cukrem a máslem
    ovoce
  3. Těstovinový salát s kuřecím masem

úterý - 19.2.2019

Polévka
  1. Polévka luštěninová
Hlavní jídlo
  1. Krůtí maso na houbách, rýže
  2. Pečená ryba mahi na rajčatových těstovinách
    salát
  3. Řecký salát s olivami, pečivo

středa - 20.2.2019

Polévka
  1. Polévka drůbeží s domácími noky
Hlavní jídlo
  1. Kuřecí plněná roláda se špenátem, šťouchaný brambor s cibulkou
  2. Boloňské lasagne
  3. Salát se špenátem, sázeným vajíčkem a ředkvičkami, dresink, pečivo

čtvrtek - 21.2.2019

Polévka
  1. Polévka rybí
Hlavní jídlo
  1. Selská vepřová pečeně, houskový knedlík, zelí
  2. Hrachové pyré, vídeňský párek
    cibulka, salát
  3. Americký salát se šunkou, celozrnné pečivo
    dresink

pátek - 22.2.2019

Polévka
  1. Polévka rajčatová s bazalkou
Hlavní jídlo
  1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše
    okurka
  2. Pizza 4 druhů sýra
  3. Kuskusový salát s krabím masem
    dresink

sobota - 23.2.2019

Polévka
  1. Polévka žampionová
Hlavní jídlo
  1. Pečené vepřové maso, karotka, vařený brambor

neděle - 24.2.2019

Polévka
  1. Polévka masová s vejci
Hlavní jídlo
  1. Moravský vrabec, bramborové knedlíky, červené zelí