Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 9. týden roku 2020.


pondělí - 24.2.2020

Polévka
  1. Polévka květáková
Hlavní jídlo
  1. Nudle s mákem
    ovoce
  2. Vepřový guláš, houskový knedlík
    ovoce
  3. Mexický salát s drůbežím masem, pečivo
    dresink

úterý - 25.2.2020

Polévka
  1. Polévka čočková
Hlavní jídlo
  1. Květák smažený, brambor, tatarská omáčka
  2. Rizoto s kuřecím masem a zeleninou na kari
    rajče
  3. Těstovinový salát s krabími tyčinkami

středa - 26.2.2020

Polévka
  1. Hovězí vývar s jáhly
Hlavní jídlo
  1. Kuřecí stehýnko, bramborový knedlík, červené zelí
  2. Bulgur na zelenince se žampiony a petrželkou
  3. Špenátový salát s červenou řepou
    dresink, pečivo

čtvrtek - 27.2.2020

Polévka
  1. Polévka kmínová s vejci
Hlavní jídlo
  1. Slepice na paprice, těstoviny
  2. Pečená mořská štika na kmíně, bramborová kaše
    kompot
  3. Listový salát s uzeným sýrem a olivami
    dresink, pečivo

pátek - 28.2.2020

Polévka
  1. Polévka drůbeží s domácími noky
Hlavní jídlo
  1. Kuřecí prsní plátek s pečenou řepou, dušená rýže
  2. Zeleninová pánev s fazolemi, chléb
  3. Těstovinový salát „Řecko“

sobota - 29.2.2020

Polévka
  1. Polévka pórková smetanová
Hlavní jídlo
  1. Drůbeží játra po myslivecku, rýže

neděle - 1.3.2020

Polévka
  1. Polévka gulášová
Hlavní jídlo
  1. Zapečený květák s oregánem, brambor
    *+šunka, salát