Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 10. týden roku 2020.


pondělí - 2.3.2020

Polévka
  1. Pohanková
Hlavní jídlo
  1. Vepřová kýta hamburská, houskový knedlík
    ovoce
  2. Rýžový nákyp s meruňkami
    ovoce
  3. Kuskusový salát s grilovanou zeleninkou
    dresink

úterý - 3.3.2020

Polévka
  1. Polévka fazolová
Hlavní jídlo
  1. Špenátové rizoto s kuřecím masem
    salát
  2. Hovězí maso v křenové omáčce s houskovým knedlíkem
  3. Těstovinový salát se sojovým masem na kari

středa - 4.3.2020

Polévka
  1. Polévka vločková
Hlavní jídlo
  1. Krůtí výpečky s bramborovým knedlíkem a špenátem
  2. Těstoviny spirálky s kuřecím masem na kari
  3. Pečená řepa s paprikou a cibulkou, dresink, pečivo

čtvrtek - 5.3.2020

Polévka
  1. Polévka gulášová
Hlavní jídlo
  1. Rybí filé smažené, bramborová kaše
    okurka
  2. Drůbeží játra po myslivecku, rýže
  3. Salát z těstovinové rýže s čerstvou zeleninkou
    balkánský sýr

pátek - 6.3.2020

Polévka
  1. Polévka hovězí s bulgurem
Hlavní jídlo
  1. Rajská omáčka, masové kuličky, těstoviny
  2. Směs luštěnin po indicku se sázeným vejcem
    salát
  3. Chef salát, pečivo
    dresink

sobota - 7.3.2020

Polévka
  1. Polévka drůbeží s domácími nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Jaternicový prejt, brambor, kysané zelí

neděle - 8.3.2020

Polévka
  1. Polévka bramborová
Hlavní jídlo
  1. Slepice na paprice, těstoviny