Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 11. týden roku 2020.


pondělí - 9.3.2020

Polévka
  1. Polévka zeleninová
Hlavní jídlo
  1. Mexická pánev, rýže
  2. Plněné taštičky s tvarohem, skořicový cukr, máslo
  3. Těstovinový salát s tuňákem

úterý - 10.3.2020

Polévka
  1. Polévka česneková s krupkami
Hlavní jídlo
  1. Koprová omáčka, vejce, brambor
  2. Srbské rizoto z vepřového masa, sýr
    salát
  3. Cizrnový salát se zeleninou, pečivo

středa - 11.3.2020

Polévka
  1. Polévka hrachová s žemlí
Hlavní jídlo
  1. Zapečené těstoviny s uzeným masem
    okurka
  2. Bramborové špalíčky s masovou směsí a cibulkou
    kysané zelí
  3. Směs listových salátů s kuřecími nugetky, dresink, pečivo

čtvrtek - 12.3.2020

Polévka
  1. Polévka drůbeží s domácími nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Krůtí maso na zázvoru s dušenou zeleninkou a rýží
  2. Pečená tilápie na bazalkových těstovinách
  3. Ovocný salát s bílým jogurtem

pátek - 13.3.2020

Polévka
  1. Polévka ze zelených lusků
Hlavní jídlo
  1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše
    citron
  2. Fazolový guláš s vepřovým masem, chléb
  3. Mexický salát s drůbežím masem, pečivo
    dresink

sobota - 14.3.2020

Polévka
  1. Polévka rajská s těstovinou
Hlavní jídlo
  1. Karbanátek smažený, brambor
    okurka

neděle - 15.3.2020

Polévka
  1. Polévka kapustová
Hlavní jídlo
  1. Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem a se špenátem