Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 12. týden roku 2020.


pondělí - 16.3.2020

Polévka
  1. Polévka květáková
Hlavní jídlo
  1. Burgundská vepřová pečeně, houskový knedlík
  2. Pečená mořská štika s černou čočkou beluga na zelenince
  3. Řecký salát s olivami, pečivo

úterý - 17.3.2020

Polévka
  1. Polévka hovězí s kapustičkami
Hlavní jídlo
  1. Sekaná pečeně, bramborová kaše
    salát
  2. Kuřecí prsa na pomerančích po indicku s dušenou rýží
  3. Těstovinový salát s rajčaty a kukuřicí na tymiánu

středa - 18.3.2020

Polévka
  1. Polévka hrstková
Hlavní jídlo
  1. Pečené kuřátko na bylinkových těstovinách linguine
  2. Sojové maso maďarské, rýže
    salát
  3. Směs listových salátů s mozzarellou a rajčaty, bazalkové pesto, pečivo

čtvrtek - 19.3.2020

Polévka
  1. Polévka frankfurtská s bramborem
Hlavní jídlo
  1. Francouzské brambory
    salát
  2. Alpský povidlový knedlík s vanilkovým krémem a mákem
    ovoce
  3. Špenátový salát s červenou řepou
    dresink, pečivo

pátek - 20.3.2020

Polévka
  1. Polévka špenátová
Hlavní jídlo
  1. Marinované kuřecí paličky s vařeným bramborem, dresink
  2. Zeleninová pizza se sýrem
  3. Americký salát se šunkou, celozrnné pečivo
    dresink, pečivo

sobota - 21.3.2020

Polévka
  1. Polévka zeleninová
Hlavní jídlo
  1. Maďarský guláš, houskový knedlík

neděle - 22.3.2020

Polévka
  1. Polévka zabíjačková s kroupami
Hlavní jídlo
  1. Pštrosí vejce, bramborová kaše, okurka
    * salát