Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 13. týden roku 2020.


pondělí - 23.3.2020

Polévka
  1. Polévka kmínová s vejci
Hlavní jídlo
  1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
    ovoce
  2. Štěpánská vepřová pečeně, dušená rýže
    ovoce
  3. Těstovinový salát s kuřecím masem

úterý - 24.3.2020

Polévka
  1. Polévka čočková
Hlavní jídlo
  1. Kančí kýta se šípkovou omáčkou, houskový knedlík
  2. Rybí filé smažené, brambor
    kompot
  3. Bulgurový salát se zeleninkou a olivami

středa - 25.3.2020

Polévka
  1. Polévka z hlívy ústřičné na paprice
Hlavní jídlo
  1. Drůbeží játra na cibulce, rýže
  2. Boloňské lasagne
  3. Fazolový salát se zeleninou, pečivo

čtvrtek - 26.3.2020

Polévka
  1. Polévka drůbeží s domácími nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Pečená kuřecí prsíčka se zeleninovým kuskusem
  2. Smažený sýrový řízek s mrkví, vařený brambor, tatarská omáčka
  3. Míchaný salát s pangasem, pečivo
    dresink

pátek - 27.3.2020

Polévka
  1. Polévka zelná s klobásou
Hlavní jídlo
  1. Špagety s rajčatovou omáčkou a čerstvou bazalkou
    sýr
  2. Kuřecí maso pečené na slanině s paprikou a cibulí, šťouchané brambory
  3. Zeleninový salát s brokolicí, pečivo
    dresink

sobota - 28.3.2020

Polévka
  1. Polévka brokolicová
Hlavní jídlo
  1. Drůbeží maso na žampionech, těstoviny

neděle - 29.3.2020

Polévka
  1. Polévka slepičí s nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Čevapčiči, vařený brambor, obloha