Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 14. týden roku 2020.


pondělí - 30.3.2020

Polévka
  1. Polévka rajská s těstovinou
Hlavní jídlo
  1. Rýžová kaše s pudinkem a ovocem
    ovoce
  2. Maďarský guláš, houskový knedlík
  3. Tyrolský čočkový salát se zeleninou, pečivo

úterý - 31.3.2020

Polévka
  1. Polévka hovězí s vlasovými nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Pečená tilápie se zeleninovým bulgurem
    salát
  2. Pečená krkovička, šťouchaný brambor
    zelené fazolky
  3. Těstovinový salát s rajčaty a kukuřicí na tymiánu

středa - 1.4.2020

Polévka
  1. Polévka gulášová
Hlavní jídlo
  1. Čočka na kyselo, vídeňský párek, okurka
    cibulka
  2. Pečené vepřové maso se zeleninou na rozmarýnu, vařený brambor
  3. Míchaný salát s kuřecím masem, pečivo
    dresink

čtvrtek - 2.4.2020

Polévka
  1. Polévka česneková s krupkami
Hlavní jídlo
  1. Zeleninové rizoto, sýr
    salát
  2. Pečené kuřátko s bramborovým knedlíkem, kysané zelí
  3. Ovocný salát s bílým jogurtem

pátek - 3.4.2020

Polévka
  1. Polévka fazolová
Hlavní jídlo
  1. Smažený kuřecí řízek, brambor
    okurka
  2. Těstovinové spirálky na bylinkách s cuketou a olivami, sýr grana padano
  3. Těstovinový salát se sýrem

sobota - 4.4.2020

Polévka
  1. Polévka drůbeží s domácími nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Vepřový guláš, houskový knedlík

neděle - 5.4.2020

Polévka
  1. Polévka brokolicová
Hlavní jídlo
  1. Pečené kuře na kmíně, vařený brambor