Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 19. týden roku 2020.


pondělí - 4.5.2020

Polévka
  1. Polévka kmínová s vejci
Hlavní jídlo
  1. Burgundská vepřová pečeně, houskový knedlík
  2. Lívanečky s tvarohovo-ovocnou polevou
  3. Kuskusový salát s čerstvou zeleninkou, jogurtový dresink

úterý - 5.5.2020

Polévka
  1. Polévka boršč
Hlavní jídlo
  1. Sázené vejce s černou čočkou beluga na zelenince
    s chilli
  2. Moravský vrabec, bramborový knedlík, špenát
  3. Zeleninový salát s brokolicí, pečivo
    dresink

středa - 6.5.2020

Polévka
  1. Polévka hovězí vývar s pohankou
Hlavní jídlo
  1. Pečená tilápie se zeleninovým bulgurem
    salát
  2. Srbské rizoto z vepřového masa, sýr
    salát
  3. Chef salát, pečivo
    dresink

čtvrtek - 7.5.2020

Polévka
  1. Polévka cizrnová
Hlavní jídlo
  1. Sekaná pečeně s čerstvou majoránkou, bylinkový brambor
    salát
  2. Kuřecí prsní plátek s těstovinovou rýží na zelenině
    salát
  3. Mexický salát s drůbežím masem, pečivo
    dresink

pátek - 8.5.2020

Polévka
  1. Polévka drůbeží s domácími nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Francouzské brambory
    salát

sobota - 9.5.2020

Polévka
  1. Polévka čočková
Hlavní jídlo
  1. Křenová omáčka, uzené maso, houskový knedlík

neděle - 10.5.2020

Polévka
  1. Polévka květáková
Hlavní jídlo
  1. Jaternicový prejt, brambor, kysané zelí