Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 36. týden roku 2020.


pondělí - 31.8.2020

Polévka
  1. Polévka Risi-bisi
Hlavní jídlo
  1. Zeleninové rizoto s kuřecím masem na kari, sýr
    salát
  2. Vepřová kýta na římském kmíně, houskový knedlík, kysané zelí
  3. Těstovinový salát s tuňákem

úterý - 1.9.2020

Polévka
  1. Polévka krupicová s vejcem
Hlavní jídlo
  1. Tradiční boloňské špagety
  2. Pečené kuřátko s bramborovou kaší
    kompot
  3. Míchaný salát s kuřecím masem, pečivo
    dresink

středa - 2.9.2020

Polévka
  1. Polévka fazolová
Hlavní jídlo
  1. Svíčková hovězí pečeně, houskový knedlík
  2. Těstoviny tagliatelle se sýrovou omáčkou a šunkou
  3. Kuskusový salát s čerstvou zeleninkou, jogurtový dresink

čtvrtek - 3.9.2020

Polévka
  1. Polévka květáková
Hlavní jídlo
  1. Pečená tilápie se zeleninovým bulgurem
  2. Štěpánská vepřová pečeně, dušená rýže
  3. Salát z těstovinové rýže s čerstvou zeleninkou

pátek - 4.9.2020

Polévka
  1. Polévka drůbeží s pohankou
Hlavní jídlo
  1. Smažený kuřecí řízek, brambor
    citron
  2. Houbové ragů na rozmarýnu a domácí špecle
  3. Zeleninový mix s cizrnou, pečivo

sobota - 5.9.2020

Polévka
  1. Polévka zelná s klobásou
Hlavní jídlo
  1. Drůbeží játra po myslivecku, rýže

neděle - 6.9.2020

Polévka
  1. Polévka cizrnová
Hlavní jídlo
  1. Zabíjačkové jelítko, brambor, kysané zelí