Vytisknout

GASTRON - zdravé veřejné stravování

Jídelní lístek na 43. týden roku 2020.


pondělí - 19.10.2020

Polévka
  1. Polévka kapustová
Hlavní jídlo
  1. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
    ovoce
  2. Vepřový guláš, rýže

úterý - 20.10.2020

Polévka
  1. Drůbeží vývar s domácími nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Pečený losos s černou čočkou a mungo fazolemi na zázvoru
  2. Šunková pizza se sýrem
  3. Kyperský salát s vejcem, celozrnné pečivo
    dresink

středa - 21.10.2020

Polévka
  1. Polévka rajská s rýží
Hlavní jídlo
  1. Krůtí maso na zázvoru s dušenou zeleninkou a rýží
  2. Boloňské lasagne
  3. Tyrolský čočkový salát se zeleninou, pečivo

čtvrtek - 22.10.2020

Polévka
  1. Polévka boršč
Hlavní jídlo
  1. Houbové ragů na rozmarýnu s domácími těstovinami
  2. Pečené kuřecí stehno s bramborovým knedlíkem a špenátem
  3. Chef salát, pečivo
    dresink

pátek - 23.10.2020

Polévka
  1. Polévka hovězí s vlasovými nudlemi
Hlavní jídlo
  1. Štěpánská vepřová pečeně s karlovarským knedlíkem
  2. Francouzské brambory
    salát
  3. Rýžový kari salát se sójou

sobota - 24.10.2020

Polévka
  1. Polévka pórková smetanová
Hlavní jídlo
  1. Pštrosí vejce, brambor
    kompot

neděle - 25.10.2020

Polévka
  1. Polévka žampionová
Hlavní jídlo
  1. Kuře ála bažant, rýže